usbdrive.hu

USB Drive

Itt tájékozódhat az USBs eszközök (kifejezetten a pendrive) világában és piacán történő aktuális eseményekről, hírekről és újdonságokról.

Céges pendrive - Hasznos-e?

2011.02.25. 12:47 | tamas77 | Szólj hozzá!

Címkék: pendrive céges pendrive logózható pendrive egyedi pendrive promóciós pendrive

5-6 éve nálunk még nem sokan gondolták, hogy Magyarországon is elterjednek valaha a logózható, céges pendrive-ok. Akkoriban már a 256 MB kapacitással rendelkező pendrive is nagy szónak számított és a cégek sem ismerték még fel a benne rejlő lehetséges marketing értéket.

Szerencsére ez a helyzet mára megváltozott.

Napjainkban az 1,2 vagy 4 GB kapacitású pendrive-ok a legnépszerűbbek, de a chipek egyre olcsóbbá válásával, várható a 8, esetleg a 16 GB kapacitású termékek elterjedése is.

A pendrive-ok hasznossága és népszerűsége megkérdőjelezhetetlen, amit az is mutat, hogy  cégek részéről egyre többen érdeklődnek eme marketing eszköz iránt. Prezentációkat, céges anyagokat, árlistákat, céges bemutatkozó videókat, stb. feltöltve, partnerek és végfelhasználók részére eljuttatva, célzottan eljuttathatjuk az információkat a célközönségnek. A pendrive felületének megszemélyesítése pedig erősíti a céges megjelenést, ezzel is segítve azt, hogy a vállalatról alkotott (pozitív) kép, (termék vagy szolgáltatás) a lehető legtovább megmaradhasson a felhasználóban.

A bejegyzés trackback címe:

https://usbhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr522689732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása