usbdrive.hu

USB Drive

Itt tájékozódhat az USBs eszközök (kifejezetten a pendrive) világában és piacán történő aktuális eseményekről, hírekről és újdonságokról.

Egyedi és vicces pendrive - 3. rész

2011.05.23. 10:40 | tamas77 | 1 komment

Egyedi és vicces pendrive rovatunkat újabb téma, mégpedig a fegyverek/harcászati eszközök köré csoportosítjuk. Egyedi céges pendrive gyakorlatilag bármely alakzatban elkészíthető, így nem meglepő, ha a fegyverek témakörben is népszerűek ezek a termékek.

Vegyük csak sorra őket:

1. A pisztoly alakú pendrive mérete valószínűleg annyira nem keltene félelmet senkiben, azonban valószínűleg hasznosabbnak bizonyulna használat közben (számítógéphez csatlakoztatva), mint valaki felé hadonászva.

 

 

 

 

2. A töltény alakú pendrive hasonló felépítésű, mint pl. a toll alakú pendrive, utóbbi talán kicsit hasznosabb fajta, két funkciójából adódóan. A töltény alakú pendrive azonban igen mutatós tud lenni, hiszen élethűen adja vissza az igazi töltény alakját és hangulatát.

 

 

 

3. Harcászati eszköz alakú pendrive-nál megemlítenénk még a gránát alakú terméket is. Mondhatnánk, hogy ez a termék már a 21. század haditechnikájának vívmánya, hiszen manapság a kémkedés és harcok nagy része az interneten és a virtuális világban (is) zajlik...

A bejegyzés trackback címe:

https://usbhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr322925594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

misisanta 2015.01.25. 18:10:58

És hol lehet ilyeneket venni?
süti beállítások módosítása