usbdrive.hu

USB Drive

Itt tájékozódhat az USBs eszközök (kifejezetten a pendrive) világában és piacán történő aktuális eseményekről, hírekről és újdonságokról.

Pendrive árak stabilizálódása

2011.04.06. 10:15 | tamas77 | Szólj hozzá!

Címkék: pendrive céges pendrive logózható pendrive egyedi pendrive promóciós pendrive

A Japánt érintő természeti csapások hatásit még sokáig érezni fogjuk a világ minden táján, de - egy kis közhellyel élve - az élet megy tovább, így a japán embereknek lassan az újjáépítésre kell koncentrálniuk. Újra be kell indítani a gyáregységeket, munkába kell járni, miközben sokaknak az egész eddigi életüket is újra kell építeniük.

 

A helyzet normalizálódását jelzi, hogy az elektronikai eszközök, és kiegészítő egységek árai stabilizálódtak, így gyakorlatilag az év eleji "normális" szintre süllyedtek. Így van ez a pendrive-ok piacán is, ahol a chipek ára is stabillá vált, így újra nagyobb lehetőség van a promóciós piacon ezen eszközök népszerűsítésére.

 

Az aktuális árszintekről részletesebben itt is tájékozódhat: www.usbdrive.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://usbhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr762804040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása