usbdrive.hu

USB Drive

Itt tájékozódhat az USBs eszközök (kifejezetten a pendrive) világában és piacán történő aktuális eseményekről, hírekről és újdonságokról.

Egyedi és vicces pendrive - 6. rész

2011.08.10. 11:09 | tamas77 | Szólj hozzá!

Címkék: pendrive logózható pendrive egyedi pendrive reklámajándék pendrive különleges pendrive

Vicces, egyedi, netán meghökkentő pendriveokból talán sosem fogyunk, ki, de ez nem is baj.

Foglalkozzunk most egy kicsit a az ételfogyasztással, hozzákapcsolva az usbdrive-okat.

Gyorséttermet kedvelő olvasóinknak tetszeni fognak a következő pendrive-ok.

 

 

Első ételünk egy finom szendvics pendrive, ami részletgazdag kivitelezése rendkívül vonzóvá tesz, és közel áll ahhoz, hogy étvágygerjesztőnek mondjuk, ami azért nagy szó, lévén egy pendrive-ról van szó.

 

 

 

A hamburger - vagy inkább sajtburger - pendrive egy hasonlóan jól kiképzett usbdrive lett. Szépen egymáson sorakoznak a zöldség-hús-sajt rétegek, és még táplálóbbnak és nagyobbnak is tűnik, mint az "igazi" megfelelőik.

 

 

 

Ahhoz, hogy szénhidrátbevitelünket ne aprózzuk el, tettünk ide egy pizza alakú pendrive-*ot is, igaz csak  zöldséges kivitelben.

 

 

Mindenesetre nem reméljük, hogy ezzel a pár termékkel ötletet és ihletet adtunk olvasóinknak, hogy ilyen, vagy ehhez hasonló jellegű "junk food"-okat egyenek, mert mi az egészséges táplálkozás hívei vagyunk.

 

ÉS ne feledjék a következő oldalt sem meglátogatni: www.usbdrive.hu

 

Köszönjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://usbhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr823139442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása