usbdrive.hu

USB Drive

Itt tájékozódhat az USBs eszközök (kifejezetten a pendrive) világában és piacán történő aktuális eseményekről, hírekről és újdonságokról.

Egyedi és vicces pendrive - 5. rész

2011.08.09. 18:20 | tamas77 | Szólj hozzá!

Címkék: pendrive logózható pendrive egyedi pendrive reklámajándék pendrive különleges pendrive

A nyári uborkaszezon a pendrive blog-ot is elérte, amit nagyon sajnálunk, de remélhetőleg mostantól sűrűbben frissül majd. Teszünk róla.

Mostani bejegyzésünk a pénzről és a gazdagságról szól, persze csak áttételesen. Mai pendrive-unk aranyrúd formája rendkívül vonzó, ha már nem lehet aranyrudunk, legalább imitálva legyen, és ha már van, villoghatunk is vele, mert még használni is tudjuk.

 

 

A piacon egyébként létezik igazi nemesfémekből vagy drágakövekből, kristályokból készült készült pendrive is. Ezek az usbdrive-ok általában egyedi megrendelésre készülnek aranyból, ezüstből, gyémántból, esetleg a giccsesebb fajták még Swarovski kristályokat is tartalmaznak. Gyakran kérik Közel-keleti és oroszországi dúsgazdag és befolyásos emberek, akik már nem nagyon tudnak mit kitalálni arra, hova is menjen a pénzük. Ilyen pendriveba fektetni sem rossz ötlet, ha már nincs jobb...

A bejegyzés trackback címe:

https://usbhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr833137645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása