usbdrive.hu

USB Drive

Itt tájékozódhat az USBs eszközök (kifejezetten a pendrive) világában és piacán történő aktuális eseményekről, hírekről és újdonságokról.

Itt a tavasz a pendrive-ok piacán is!

2011.05.03. 16:56 | tamas77 | Szólj hozzá!

Címkék: pendrive számítástechnika céges pendrive logózható pendrive egyedi pendrive ötletes pendrive

A tavasz a promóciós pendrive piacán mindig jót jelent, különösen az Ügyfelek részére, mert ilyenkor az árak lejjebb mennek, és a gyártók, forgalmazók akciók sorozatát indítják el. Jól is teszik, hiszen az árverseny igen kemény kezd lenni ebben a piaci szegmensben is, így sokat jelent, ha valami pluszt lehet még adni - és főleg kapni -  az adott termék mellé. Remek példákat találhatunk erre itt.

Mivel a megrendelői igények gyakran igen szerteágazóak és egyediek, ezért a pendrive piacán is igazodnak a gyártók ezekhez az igényekhez. Gyakorlatilag csak a képzelet (illetve néha  a pénztárca) szab határt, hogy milyen is legyen a megálmodott forma és alakzat.

A jövőben számos, hasznos, és/vagy egyedi (mókás) pendrive-ot mutatunk, ezzel is kedvet csinálva az esetleg ettől a termékcsoporttól még távolságot tartók számára is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://usbhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr862874834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása